معرفی محصول:
- سیلندر و پیستون آلومینیم ضد سایش با پرداخت و جلای سیلور
- فیلترها ساخته شده از استینلس استیل
- ستون ساخته شده از فولاد با پوشش الکترو استاتیک و بسیار مقاوم
- چوب بکار رفته در دسته و کفی از چوب گردو و چنار جنگلی تقویت شده با وارنیش اورگانیک ضد آب
ویژگی ها: - طراحی زیبا و خاص براساس اصول طراحی مینیمال - استفاده از متریالهای طبیعت دوست و قابل بازیافت دارای کیفیت بالا مطابق با کارکرد و عدم استفاده از پلاستیک - مکانیزم ساده استفاده و استهلاک پایین قطعات - کارآیی بالا و تامین فشار لازم جهت تهیه اسپرسو - عدم نیاز به شستشو با مواد شوینده و سادگی نظافت دستگاه - راحتی حمل و وزن کم - عدم نیاز به برق و یا هر منبع انرژی دیگر - سرعت بالای عصارگیری و تخلیه ساده تفاله قهوه - سادگی توزین و پیمانه کردن و تمپ پودر قهوه - عدم حساسیت دستگاه در استفاده از طیف گسترده دانه بندی قهوه آسیاب شده از خیلی نرم تا درشت - عدم آسیب پذیری دستگاه در مقابل رسوبگیری و رسوبزدایی ساده در موارد مورد نیاز - توانایی بالای دستگاه در عصاره گیریهای مداوم - لذتبخش بودن کار با دستگاه و امکان کنترل پارامترهای فشار ، دما ، غلظت و ... - امکان استفاده دستگاه در شرایط مختلف و مکانهای گوناگون<br> - عصاره گیری کامل و حد اکثری پودر قهوه که باعث میشود هیچیک از طعمهای بینظیر قهوه ازدست نرود - سرعت بالا در آماده شدن دستگاه برای تهیه اسپرسو و عدم نیاز به زمان طولانی برای گرم شدن دستگاه - کیفیت بالای اسپرسو نکات مهم: - بدون آب و در حالت خشک اهرم دستگاه را حرکت ندهید - اگر زمان زیادی است که ازدستگاه استفاده نکرده اید ،برای استفاده مجدد بدون آنکه اهرم را حرکت دهید مخزن را با آب داغ پر کرده و چند ثانیه صبر کنید و بعد به آرامی اهرم را بالا و پایین ببرید. با این کار مانع از آسیب دیدن آببندهای دستگاه میشوید. - برای تمیزکردن دستگاه فقط از آب و اسفنج نرم استفاده کنید و ازمواد شوینده قلیایی یا اسیدی و مواد شوینده بر پایه کلر استفاده نکنید. - چوب استفاده شده در اسپرسوساز چری ، چوب جنگلی بسیار با کیفیت بوده و با پوشش مقاوم اُرگانیک تقویت شده است و در اثر ریختن آب داغ یا قهوه بر روی آن آسیبی نمیبیند. برای تمیز کردن آن از دستمال تمیز نَمدار استفاده کنید - مراقب باشید ماسه ، شن یا موارد مشابه وارد سیلندر اسپرسوساز چری نشود - برای تهیه یک اسپرسوی خوب حتما مخزن دستگاه و فنجان کاملا گرم شده باشد . این نکته در تهیه اسپرسوی خوب موثر است - در حین عصارگیری و در حالی که اهرم تحت فشار است از رها کردن یکباره و ناگهانی اهرم بپرهیزید - دمای مناسب برای عصارگیری 80 تا 95 درجه سانتیگراد میباشد و هرچه این دما بیشتر باشد اسپرسو بهتری خواهید داشت - زمان نرمال عصارگیری با اسپرسو ساز چری 20 تا 30 ثانیه میباشد ( در طی 20 تا 30 ثانیه اهرم از بالا ترین نقطه به پایینترین نقطه خواهد رسید) اگر زمان عصارگیری بیشتر شود دانه بندی پودر قهوه ریز است و اگر زودتر از 20 ثانیه انجام گیرد دانه بندی قهوه درشت است - میزان قهوه مورد نیاز برای هر کاپ اسپرسو 11 الی 12 گرم میباشد. برای مشاهده روش کار با اسپرسو ساز چری کلیک کنید